HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Uzun ve yoğun geçen eğitim ve öğretim yılının ardından okulların yıpranan sıra, masa, sınıfların bakım ve onarımı, boya işlemleri ile ilgili çalışmalar Ödemiş’te okullarda sürdürülüyor.

Bu çalışma kapsamında Ödemiş İnönü İlkokulunda da öğrencilerin öğrenim göreceği sıralar bakımdan geçirilip yeniden cilalandı, bakımları yapıldı. Kırık olanlar tamir edildi. Sınıfların boya ve sıva işlemleri yapılarak 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Soysal” Okulumuzun bakım onarım, temizliği ve boyasını yaptırıyoruz. Ayrıca devletimizin mallarını da bakım onarım yaparak hem korumuş, hem de ömrünün uzamasını böylece sağlıyoruz. Çocuklarımız tertemiz sıralarda ve sınıflarda okumalarını sağlamış olacağız. 2016/2017 eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyoruz. İnönü İlkokulu müdürü ve Okul Aile birliği olarak Desteklerinden dolayı okulumuzdan mezun olan belediye başkanımız Mahmut Badem ve Tahir Badem ile  Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. 2016/ 2017 Eğitim ve Öğretim yılını öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte bu renkler içerisinde geçirelim istedik dedi”

 

Editör: Haber Merkezi