Haber: Dilek Ayvalı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, 24 Kasım Öğretmenler Günü arefesinde, Ödemiş’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İlker Erarslan ile Mehmet Fatih Vargeloğlu; Ödemiş’te geçtiğimiz yıllarda vefat eden öğretmenlerin aileleriyle bir araya geldiler.

Taziye ziyaretleri öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İlker Erarslan ile Mehmet Fatih Vargeloğlu; Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mahmut Badem’i makamında ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi; Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e Ödemiş’teki okullara katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

80. Yıl Efe İlkokulu’na Anlamlı Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İlker Erarslan, Mehmet Fatih Vargeloğlu ile Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GENGÖRÜ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup Çakır ve Hamza Akarçelik; geçtiğimiz günlerde 20 Ekim 2018 tarihinde direksiyon sınavında görevli iken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden, Ödemiş Bıçakçı İlkokulu Müdürü İsmail Kararmış’ın eşi 80. Yıl Efe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mehtap Kararmış’a okulunda ziyaret gerçekleştirdiler. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi başta olmak üzere kıymetli protokol Mehtap Kararmış öğretmenin öğretmenler gününü kutlarken aynı zamanda taziye dileklerini sundular.

Taziye dileklerinden sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi 80. Yıl Efe İlkokulu öğretmenleriyle bir araya geldiler. Öğretmenler ile hasbıhal eden İl Milli Eğitim Müdürü Yahşi, günün anlamına binaen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Ayhan KÖKMEN Ailesine Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İlker Erarslan ile Mehmet Fatih Vargeloğlu ile Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü,  Kaymakçı Çok Programlı Lisesi Müdürü iken, 15 Aralık 2017 tarihinde görevi başında menfur bir saldırı sonucu vefat eden Ayhan Kökmen’in eşi, Ümmü Kökmen’i evinde ziyaret ettiler. Tekrardan taziye ve baş sağlığı dileklerini bizzat ileten İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi; aynı zamanda Ümmü Kökmen’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Bu buruk ama anlamlı günde her zaman ailenin yanında olacaklarını ileten İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi yasal ve adli sürecinin de takipçisi olduklarını ve bizzat ilgilendiklerini ilettiler.

Vefat Eden Öğretmenlerimizin Ailelerine Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve beraberindekiler, Ödemiş Günlüce İlkokulu Müdürü iken geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu 29 Ekim 2017 tarihinde hayata veda eden Ahmet Pırasacı öğretmenin eşi Fikriye Pırasacı’ya evinde ziyaret gerçekleştirdiler.

Son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve protokol; Ödemiş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni iken 15 Mart 2018 tarihinde, yakalanmış olduğu amansız hastalık sonucu hayata veda eden Coşkun Akçay’ın eşi Öğretmen Emine Akçay’a ziyaret gerçekleştirdiler. Ömer Yahşi ailelere taziye dileklerini iletirken aynı zamanda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Editör: Haber Merkezi