Haber: Süleyman GÜLEROĞLU

Ödemiş Anaokulu Öğrencileri emniyete taziye ziyaretinde bulundu.
İstanbul'da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Stadı yakınlarında ve Kayseri’de meydana gelen bombalı saldırıda birçok polis ve vatandaşımız şehit olmuş ve yaralanmışlardı. Ödemiş Anaokulu öğrencileri polis üniforması giyerek, öğretmenleri eşliğinde ellerinde çiçeklerle Ödemiş Emniyet Müdürü’nü makamında ziyaret ederek taziyede bulunarak emniyetin yanında olduklarını gösterdiler.
Emniyet Müdürlüğü’nün bölümlerini gezen miniklere emniyet yetkilileri çeşitli ikramlarda bulundular. Minikler kendi yaptıkları Türk Bayrağı’nı ve aldıkları çiçeği polis kıyafeti giyerek gelen Özgür Öztaş ve İkra Pekçetin, Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ‘ya hediye ederken, üzüntülerini dile getirerek, hain terör saldırısı sonrasında şehit olan ve yaralanan polisler için baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, “ Minik Öğrencilerimizin bu anlamlı ziyareti bizleri fazlasıyla duygulandırdı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Minikler daha sonra Ödemiş Emniyeti’ne verilen yeni araçla okula geri döndüler.
Editör: Haber Merkezi