HABER: DİLEK AYVALI

Tire Derekahve Kafeteryasında düzenlenen yeni yıl eğlencesinde Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği destekçilerine öğle yemeği ikram etti ve yeni yıl müziklerle, şarkılarla ve keyifli sohbetlerle kutlandı.

60 ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ

Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Lamia Bezci bir konuşma yaparak şunları kaydetti, “Yeni yılda sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminiz. 2020 tüm dünyaya önce barış sonra sağlık getirsin. 2020 yılı mutlulukları hepimize getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun. Derneğimizin yılbaşı etkinliğinde, etkinliklerde bize destek veren her zaman destek veren konuklarımızı yeni yıl eğlencesi düzenleyerek biz ağırlıyoruz. Burs verdiğimiz 60 öğrencimiz var. Hepsi derslerinde çok başarılı. Ülkemizde başarılı gençlerin eğitimlerini sürdürmelerinde katkıda bulunmak için Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak her ay etkinlik düzenlemeye ve onların burslarını ödemeye devam edeceğiz ” dedi.

Programa Dernek Başkanı Lamia Bezci ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe duran da katıldı.

Editör: Haber Merkezi