Bekir Girgin Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından Ahrandı Aile Restoran’da gerçekleştirilen “Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısına” velilerin büyük katılımı sağlandı. Kahvaltı etkinliği sayesinde aramıza yeni katılan veliler ile tanışma ve kaynaşma sağlandı.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Okul Aile Birliği Başkanı Meclis konuşmasında, “Bu kahvaltı etkinliğini yeni eğitim öğretim yılının ilk etkinliği olarak gerçekleştirdik, Bu enerji ile daha da güzel etkinliklere hep beraber imza atacağız. Çocuklarımızın eğitim öğretim gördüğü, her geçen gün yeni bilgilerle donatıldığı ve sosyalleştiği okullarımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Okul velisiyle, öğrencisi ve öğretmeniyle bir ailedir. Bu aile için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmalıyız.” şeklinde sürdürerek okul-aile işbirliğinin önemini vurguladı.

Ardından Okul Müdürü Şükran Erdoğan yaptığı konuşmasında, “Bu tür etkinliklere katılımın çocuğunuzun okul başarısını ve sosyal hayatını olumlu etkilediğini göreceksiniz. Bu sebeple bu günkü katılımınızın beni ve öğretmen arkadaşlarımı ziyadesiyle memnun ettiğini bilmenizi isterim. Eminim aramızda olamayan velilerimiz de sizlerden aldıkları geribildirim sayesinde daha sonraki etkinliklere katılım sağlayacaklardır. Sizlere katılımlarınız için; okul aile birliği üyelerini de yapmış oldukları organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Erdoğan, Okul Aile Birliği üyelerini sahneye davet edip çiçeklerini verdi. Kahvaltının ardından çocuklar, veliler ve öğretmenler Ahrandı Restoran’ın bahçesinde güneşli havanın tadını çıkardılar.

Editör: Haber Merkezi