NAZİF HARUPÇU 

İzmir Özel Rota Koleji’nin geleneksel hale getirdiği İzmir İlkokullar arası  “ROTAMATEMATİK” Turnuvasına, Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu 3. ve 4. Sınıf seviyesinde iki öğrenci ile katıldı.

İzmir’de 19 özel ve devlet ilkokulu arasından problem çözme- Genel yetenek dalında birincilik, tangram-labirent-hafıza-origami beceri yarışmalarında takım halinde ikincilik elde ederek büyük bir başarı sağladı.   

Yarışmaya 3.sınıf Öğrencisi Muharrem Satı, 4.Sınıf Öğrencisi Mustafa Başer ve Sınıf öğretmenleri Nurhan Akçetin Tuna ve Ümmü Kökmen ile katılım sağlandı.

10 Mayıs 2014 Cumartesi günü İzmir Özel Rota Koleji ’inde gerçekleşen turnuvaya yoğun katılım oldu. Turnuva 2 aşamada gerçekleşti, Birinci Aşamada Problem çözme- genel yetenek sınavından Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Mustafa Başer yarışmada birinci oldu ve madalya kazandı.  Grup olarak yarıştıkları 2. aşamada ise Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu,  3.ve 4. Sınıf öğrencileri Muharrem Satı ve Mustafa Başer ikinci olarak okula takım halinde ikincilik kazandırdılar.

Yarışmada öğrencilere Birincilik madalyası olarak yarım altın ve başarı belgesi, Okula plaket ve katılım belgesi verildi. Okul Müdürü Mahmut Nuri Erdoğan başarıyla ilgili yaptığı konuşmasında, “Okulumuzu gururlandıran bu büyük başarıdan dolayı emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, sevincimizi ve başarılarımızı tüm Bademli halkı ile paylaşıyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi