50.YIL ORTAOKULUNDA GELENEKSEL HALE GELEN ŞAMPİYONLUK

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1.dönemde yapılan TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavında Ödemiş’te 50.Yıl Ortaokulu bir başarıya daha imza attı. 50.Yıl Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Ayşe Akar, sorulan tüm soruları doğru cevaplayarak hem ailesinin hem de okulunun gururu oldu.

“Gelenek haline getirdik”                                                                                  

Okul Müdürü Hasan Boyraz yaptığı konuşmasında, “50.Yıl Ortaokulu olarak gelenek haline getirdiğimiz başarılarımıza bir yenisini bu yıl da öğrencimiz Ayşe Akar’la ekledik. Okulumuz gerek Ödemiş’te ve gerekse İzmir’de hem akademik, hem sosyal, hem kültürel,  hem de sportif alanlarda kendini kanıtlamış bir okuldur. Ayşe Akar, TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak ailesinin, öğretmenlerinin ve okul idaresinin kendine olan güvenini boşa çıkarmamıştır. Kendisini ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

TEOG sınavında başarıya imza atarak tüm soruları doğru cevaplayan Ayşe Akar, “ Başarımda pay sahibi olan aileme ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Beni sürekli desteklediler, her konuda bana yardım ettiler. Düzenli ve sürekli çalışmamın karşılığını tüm soruları doğru cevaplayarak aldım.2. dönemde yapılacak sınavda da, aynı başarıyı yakalayarak hedeflerime doğru gitmek istiyorum” dedi.

50.Yıl Ortaokulu Türkçe öğretmeni Hasan Okumuş öğrencisi Akar’ın başarısı hakkında şunları ifade etti: “Sınıf öğretmenliğini yaptığım Ayşe Akar’ın TEOG Sınavında beklediği başarıyı yakalaması kendisini olduğu kadar ailesini ve biz öğretmenlerini de mutlu etmiştir. 50.Yıl Ortaokulu öğretmenleri olarak öğrencimizin her zaman yanındayız ve başarılarının sürekli olması için kendisine yardımcıyız”

  

Editör: Haber Merkezi