DÜN NE DEDİLER; BUGÜN ?...

                                                        ( “Onlar konuşur, Ak parti yapar.”)

    AKP ne dedi, ne yaptı?

    İktidara geldiklerinde “Komşularımızla sıfır sorun yaşayacağız.” dediler; bugün sorun yaşamadığımız komşumuz kalmadı…

   “Esed kardeşim.” deyip aile fotoğrafı çektirerek aile boyu süper yerlerde tatil yaptılar; bugün “Esed iktidardan uzaklaşmalıdır.” türküsünü tutturmaktadırlar.

   FTÖ adını verdikleri “paralel yapı” ile yıllarca “kankilik” yaptılar, “Ne istedilerse verdik.” dediler; bugün aynı gruba terörist muamelesi yapıyorlar.

  “Apo’yla görüştüğümüzü iddia edenler müfteridir, şerefsizdir.” dediler; bugün görüştükleri ortaya çıkınca da “Görüşen biz değil, devlettir.” diyerek işin içinden sıyrıldılar(!)

   Katil olan, 30.000 vatan evlâdının ölümünden idama mahkum edilen teröristbaşına “Sayın” deme nezaketini(!)  gösterdiler.

   Bu ülkeye “Habur Rezaletleri”ni, “Dolmabahçe Bildirge  Kepazeliği”ni yaşattılar; bugün “Yol kazasıydı.” “ Aldatıldık.” diyerek  Türk Milleti’nin aklıyla alay ettiler.

  “One minute”i dün söyleyen iktidar bugün İsrail’e methiye düzmekte, “Onlar bizim dostumuzdur, müttefikimizdir.” diye hükümet sözcüsü  endamlarını göstermektedir.

    Mavi Marmara olayı sonrası gerek AK Parti Hükümet yetkilileri ve gerekse Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim meydanlarında İsrail karşıtlığını bol bol dile getirmişlerdi. Türkiye, İsrail ile gizli resmi anlaşmalar yapmaya devam etmiş.

   Yukarıda kısaca yazılanlar iktidarın siyasette ne kadar tutarlı(!) politika izlediğini gözler önüne koymaktadır.

   Bir de hükümette görev yapan eski-yeni bakanların, başbakan yardımcılarının, hükümet sözcülerinin, milletvekillerinin söyledikleri var ki “evlere şenlik”.

   Türk Milleti de olan biteni seyrederken  tutarlı iktidar(!)a  da  % 50 oy vererek tam desteğini sürdürmeye devam etmektedir.