Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Menderes’te belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yerel yönetimlerin sorunları görüşüldü.

Menderes’te yapılan toplantıya Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili yedi ilçenin belediye başkanı ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda Belediye Başkanları ilçelerin sorunlarını aktararak, 6360 sayılı yasa ile ilgili değişiklik taleplerini aktardı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “AK Partili Belediyeler olarak çalışmalarımızı değerlendirmek için belirli periyotlarla biraraya geliyoruz. Uyguladığımız projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuyor ya da 6360 sayılı yasanın uygulanmasında karşılaştığımız sorunları değerlendiriyoruz. Belediye başkanları olarak yasa ile ilgili değişiklik taleplerimizi içeren ortak bir dosya hazırladık ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’ya aktardık. Vatandaşlarımıza en iyi ve hızla bir şekilde hizmet vermek için çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi