Çocukların gönüllerince eğlenebileceği alanlar oluşturmak amacıyla yeni parklar düzenleyen Ödemiş Belediyesi mevcut parklardaki oyun gruplarını yeniliyor.

Kent merkezinden uzak mahallerdeki parkların daha çok kullanır hale gelmesi için bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi,  geçtiğimiz yıl 39 parkta yeni oyun grupları monte etmişti. Bu çalışmalar kapsamında Park Bahçe İşleri Müdürlüğünce geçtiğimiz günlerde 6 farklı mahallede yeni oyun grupları takıldı. İlkkurşun, Tekke, Süleyman Demirel, Anafartalar ve Atatürk Mahalleri ve Başova Yaylası’nda monte edilen oyun grupları çocuklar tarafından çok beğenildi. Doğaya zarar vermeyen malzemelerden üretilen oyun gruplarının modern bir görünümde ve rengarenk olması çocukların oldukça dikkatini çekiyor.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı açıklamada; “Parkların daha kullanılır hale gelmesi için bakım, onarım, çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın oyun alanların da güvenli sağlıklı ve ilgiyle yaklaştığı daha eğlenceli oyun grupları olsun istedik. Hizmet alanımızın her köşesinde bu oyun gruplarımızdan monte etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi