HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bu kapsamda, tarımsal sulama suyu yetersiz Dernekli Mahallesi'nde yürütülen, Bayındır Belediyesi’nin projelendirdiği sondaj çalışması tamamlandı.

“Kuyu ile 300 dönümlük bir alan sulanacak”

Çalışmaları yerinde inceleyerek Dernekli Mahallesi’nde yürütülen projenin başarı ile tamamlandığını ve suyun akışının heyecanını hemşerileri ile birlikte yaşadığını ifade eden Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, "Üreticilerimizin yanında olmaya, destek olmaya devam ediyoruz. Yaşamını tarım ve hayvancılıkla sürdüren mahallelerimizdeki şartları iyileştirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Sulama suyu yetersiz olan Dernekli Mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlandı. Bu kuyu ile 300 dönümlük bir alan sulanabilecek. Üreticimiz bundan böyle ürününü rahatlıkla sulayabilecek” dedi.

Dernekli Mahallesi Muhtarı M.Ali Fırat da bu suyun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Geçimini tarım ile sağlayan bir mahalleyiz. Tarımsal sulamada büyük bir sıkıntımız vardı ama şimdi o sıkıntımız da ortadan kalktı. Belediye Başkanımız Dr. Ufuk Sesli her alanda olduğu gibi bu konuda da yardımımıza koşarak bizi büyük bir dertten kurtardı. Onun üretici için, hemşerileri için yaptığı çalışmaları büyük bir beğeni ile izliyor ve takdir ediyoruz. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi