Konserde başkan Eriş’e yaş günü ve evlilik yıldönümü sürprizi  yapıldı

Ödemiş Belediyesi tarafından açılan ve  ev hanımları başta olmak üzere, çeşitli meslek sahiplerinin katıldığı  Türk Sanat ve  Türk Halk  Müziği korosu kursiyerlerinin   Belediye  Kültür  Merkezinde  dün  gece  verdiği  konser büyük ilgi  gördü. 

Önce  Ege Üniversitesi Türk Musikisi  Konservatuvarından  öğretim  görevlisi Erkan Aydın yönetimindeki Türk Sanat Müziği   korosu ve solo şarkılarla   alkış alırken ,  ikinci olarak    yine Ege Üniversitesinde   öğretim  görevlisi  Gazi Erdenay Kaya  Türk Halk Müziği   korusuyla  davetlileri   coşturdu. Bu arada  birbirinden güzel  eserleri sola  olarak okuyan Ödemişli kursiyerler bol bol alkış aldılar.

BAŞKANA YAŞ GÜNÜ VE EVLİLİK YILDÖNÜMÜ  SÜRPRİZİ

Bu arada, Erdenay Hoca, Ödemiş Belediye Başkanı  Mehmet Eriş’e  bir  sürpriz yaptı. Davetlilere “Şimdi  benim tekrarlayacağım bir   cümleyi sizinde tekrarlamanızı istiyorum. “ diyerek  başkan Mehmet Eriş ’in bu gün  yaş günü olduğunu ,  bu yüzden İyi ki doğdun  başkan  demesine   davetlilerinde  katılması  renkli görüntülerin yaşanmasına  neden oldu. Daha sonra bir belediye görevlisinin getirdiği notta başkanın evlilik yıldönümünün de bugün olduğu Erdanay  Hoca anons edilince,   ikinci bir alkış  geldi. Bu durumdan başkan Eriş ve eşi Semra Eriş memnuniyetlerini  alkışlarla  dile  getirdiler.

Başkan Eriş  ,kursiyerleri kutladıktan sonra,  öğretim görevlilerine  birer  buket  çiçek verdi. Daha sonrada  kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi