HABER: DİLEK AYVALI

Final gecesine İYİ Parti Grup Başkan vekili İzmir Milletvekili Musavvat Dervişoğlu, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Çetin ve binlerce vatandaş katıldı.

Kurtuluş Haftası etkinliklerinde finali ünlü şarkı yazarı sanatçı Aslı Zen yaptı. Tirelilere hitaben konuşma yapan sanatçı Aslı Zen, "Ben Tire'ye daha önce de gelmiştim. Bugün sokakta, pazarda hep mutlu insanlar gördüm. İnsanlar Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran Beyefendinin göreve başlamasıyla Tire'de güzel bir değişim başladığını ifade ettiler. Ben bu söze sizin adınıza çok sevindim" dedi.

DURAN "KUTLAMALARIMIZ HER GEÇEN YIL DAHA İYİ OLACAK"

Final gecesinde konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan güzel bir Zafer Haftası hazırladıklarını ifade etti. Yerel seçimler öncesinde hedefleri arasında milli ve manevi günlerimizi hak ettiği şekilde yaşamak ve Tirelilere yaşatmak olduğunu da hatırlatan Başkan Duran, "Özellikle bugün ilçemizin kurtuluş gününde yıllardır her Tireli hemşehrimizin özlemini duyduğu içerisinde kurum kuruluş ve derneklerimizle birlikte efelerimizin, gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın da olduğu hepimizi duygulandıran, bizleri adeta geçmişe götüren harika bir kortej gerçekleştirdik. Bizler için henüz görevimizin başında olduğumuz bu aylarda yapılan bu kutlamaları milat olarak kabul ediyor bundan sonra her yıl bir yıl öncekinden daha da geniş kapsamlı ve daha güzel organizasyonlar yapacağımızın sözünü veriyorum. Çünkü Tireliler olarak her şeyin en iyisini hak ettiğinizi biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan etkinliklerimizi kıymetli sanatçı Asli Zen hanımefendi konseri ile bu akşam sona erdiriyoruz. Kendisini teşekkür ediyor, sanat hayatında başarılar diliyoruz. Özellikle bu akşamda lojistik destek sağlayan, dans ve müzik topluluğunu ağırladığımız İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, etkinliklerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara ve bizleri bu etkinliklerde yalnız bırakmayan siz saygıdeğer Tirelilere teşekkür ediyor. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, bizlere bu günleri yaşayan başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi