Çok sayıda demokrasi sevdalısının katıldığı alanda coşkulu anlar yaşandı.
15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak için meydanlara çıkan ülke sevdalıları meydanları boş bırakmıyor. Ödemiş’te de yüzlerce kişi her gece sabahın ilk ışıklarına kadar nöbeti sürdürüyor.  Ak Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, demokrasi nöbetinin 15. gününde Ödemişlilerle buluştu.  Kerem Ali Sürekli konuşmasında, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak için sonuna kadar buradayız vurgusunu yaptı.
Milletvekili Kerem Ali Sürekli; “15 Temmuz’da Türk siyasi tarihinin, dünya siyasi tarihinin en hain darbe kalkışmasını yaşadık demiyoruz.  Amaçları ülkeyi yönetmek değildi, Türkiye’yi işgal etmekti.  Dış güçlerin eliyle Türkiye’yi birbirine katma kalkışmasıydı. Milletimiz, Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu hainlere dur dedi. Onun başkanlığında durduruldu. Cesur ve kararlı Başbakanımız Binali Yıldırım derhal duruma el koydu.  Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alan tüm milletvekillerimiz biraraya geldi. Kahraman polislerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içinde yer alan kahraman askerlerimizin el ele vermesiyle bu hainlere milletçe dur dedik.  Bundan sonra da milli beraberliğimizi devam ettireceğiz” dedi.
Ödemişlilerin demokrasi nöbetini gerçekleştirdiği alanının isminin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı olarak değiştirilmesi önerisinden dolayı çok fazla tebrik mesajını aldığı belirten Başkan Mahmut Badem; “Dün akşam bu meydanın isminin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı olarak değiştirilmesi için mecliste gündeme getireceğiz demiştim. Bu gün farklı siyasi görüşlere sahip çok sayıda vatandaşımızdan tebrik mesajları aldım. Hepinize teşekkür ederim. Sizler 15 gündür bu meydanda sabah kadar bizlerle birliktesiniz. Düzenlendiğimiz programlarla demokrasi nöbetini, demokrasi şölenine dönüştürmeye çalışıyoruz. Bizler her zaman sizlerinin yanında, sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bizler her renk insanla, her inançtan insanla bir Türkiyeyiz” dedi.
Çeşitli gösteriler ve dinletilerin yapıldığı programda her gece Kuran okunarak, dualar ediliyor. 

Editör: Haber Merkezi