HABER: DİLEK AYVALI

İzmir Suluboya Ressamlar Derneği de sergi için Tarihi Tire Bedesteni'ni tercih etti. Dernek üyeleri el emeği resimlerini tarihi yapıda sergiledi.

Topkaç "Tire böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı "

Serginin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Nimet Topkaç "Sanata ve sanatçıya her zaman değer veren, belediyenin tüm imkanlarını seferber eden ve her zaman yanımızda olan belediye başkanımız Sayın Tayfur Çiçek'e teşekkür ediyorum. Tire böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı " dedi. Topkaç, Başkan Çiçek'e kendisinin yaptığı resmi hediye etti.

Başkan Çiçek "Sanattan uzak kalmış bir toplum gelişemez "

Tire Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Çiçek şöyle devam etti " İlçemizde tarihi yapıları ayağa kaldırdıkça ödüller almaya devam ediyoruz. Bu sene 4. Ödülümüzü de aldık ve bu ödüllü yerleri siz sanatseverlerin hizmetine sunduk. Tarihi konularda çalışmalarımıza ve bu yapıları sanatseverlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Suluboya ile resmimi yapan ve şahsıma hediye eden dernek başkanı ressam Nimet Topkaç'a, katılımlarından dolayı dernek üyeleri ve Tirelilere sonsuz teşekkürler."

Editör: Haber Merkezi