Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde kurs dönemi başlıyor. Çeşitli el sanatı ve hobi dallarını içeren kurslar için son başvuru tarihi 12 Ekim Çarşamba.
Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile çeşitli kurslar düzenliyor.  Psikodrama Grup Çalışması, Kadın Sağlığı Eğitim Programı, İngilizce, 3 Boyutlu Kat’ı Sanatı, Ahşap Boyama, El Sanatları, Karakalem, Zeybek Halk Oyunları, Step-Aerobik, Pilates Kursları’na katılmak isteyen kadınların Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor. Kurslarla ilgili soru sormak ve bilgi almak isteyen kursiyerler ise 0 (232) 892 73 26 numaralı telefondan bilgi alabilecek.
Kadınların karşılaştıkları çeşitli hukuksal sorunlara da çözüm üreten Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi kadınların vakitlerini daha verimli bir şekilde değerlendirmelerini, hayatlarına pozitif katkılar sunmayı amaçlayan çeşitli kurslar açıyor. Devam eden psikodrama çalışmalarının yanı sıra geçen yıl büyük ilgi gören Kadın Sağlığı Eğitim Programı’na katılmak isteyen kadınların da talepleri toplanmaya devam ediyor.
Üreterek güçlenecekler
Kadınlar ayrıca, Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde açılan kurslarda üretilen el emeği ürünlerini ilçe merkezinde her Çarşamba günü açılan Artemis Kadın El Emeği Pazarı’nda satış yapabiliyor.
Selçuklu kadınları Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde açılacak olan kurslara davet Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman; “ Kadın Danışma Merkezimizin kapısı her zaman kadınlarımıza açık. Başkanımızın talimatıyla bu yılda bu önemli merkezde açılacak kurslarla kadınların kişisel gelişimlerine, sosyalleşmelerine, boş vakitlerini değerlendirmelerine katkıda bulunmayı amaç ediniyoruz. Kadınlarımız bu kurslarda ürettikleri ürünleri isterlerse her Çarşamba günü açtığımız Artemis Kadın El Emeği Pazarımız’da satarak bütçelerine katkıda bulunabilecekler. Ayrıca isteyen kadınlarımız Kadın Sağlığı Eğitim Programı’na katılarak kendilerinin ve ailelerinin sağlıkları hakkında da bilgi sahibi olabilecekler. Bunun yanı sıra hali hazırda verilen psikodrama eğitimi ile de kadınlarımız günlük hayatlarında yaşadıkları sorunları çözebilecekler. Merkezimizde randevu sistemiyle belediye avukatımız kadınlarımıza hukuksal açıdan yardımcı olmaya da devam ediyor. Kısacası Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde kadınlarımız üretecek, güçlenecek, daha mutlu, daha huzurlu bir hayata sahip olabilecekler” dedi. 

Editör: Haber Merkezi