Bugüne kadar çini, sim sırma, kırkyama kurslarının yanı sıra pek çok el sanatına ilişkin kursların da verildiği Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlayacak hizmetlerin de verildiği bir birim olarak varlığını sürdürüyor.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Kadın Festivali’ne katılacak. 5- 8 Mart 2016 tarihleri arasında sürecek olan İzmir Kadın Festivali kapsamında stant açacak olan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kursiyerleri kadınlar el emekleriyle Selçuk’u bu önemli kadın festivalinde temsil edecekler.

5-8 Mart tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kadın Emeği Fuarına” katılacak olan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde kurs gören kadınlar, kursta yaptıkları Çini, Sim Sırma ve Kırkyama eserlerinin görsel sunumunu ve satışını yapacaklar.

5 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de Kültürpark 3 No'lu Hol'de açılacak olan "Kadın Emeği Fuarı’na belediyelerin kadın danışma merkezleri, kadın sivil toplum kuruluşları ve kadın dernekleri katılacak. 

Editör: Haber Merkezi