MOSKOVA'DAN SELÇUK EFES'E SELAM!

Selçuk Belediyesinin sponsor olduğu Moskova'da düzenlenen yarışmaya katılan aşçı Şefi Ramazan Adsız, derece alarak Selçuk Belediyesi pankartını gururla açtı.

Selçuk Belediyesi’nin desteği ile Moskova'da düzenlenen yarışmaya katılan Ramazan Adsız, dünyaca ünlü 100 Şef arasında; Türk mutfağının birbirinden güzel lezzetleri ile dereceye girdi. Moskova'dan Selçuk'a selam gönderen Şef Ramazan Adsız, teşekkür belgesini alırken Selçuk Belediye pankartını açarak; yarışma için kendisine destek veren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e teşekkür ettiğini belitti.

MOSKOVA'DA TÜRK LEZZETİ DERECE ALDI

Selçuk Belediyesinin desteği ile 25-30 Haziran tarihleri arasında Moskova merkezde düzenlenen "Test of Moskov" (moskov'un testi) yarışmasına katılan Usta Aşçı Ramazan Adsız, jüri üyelerine 3 ayrı sunum yaptı. Hünkar Beğendili kebap, kabak çiçeği dolması ve çiğ köfte ile katıldığı yarışmada 100 şef arasına girmeyi başaran Ramazan Adsız, üstün sunumlarından dolayı teşekkür plaketini ve belgesini törenle aldı.

ÇİĞ KÖFTEYE HAYRAN KALDILAR

Önce test sunumlarının yapıldığı yarışmanın son gününde Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden Çiğ Köfte sunumu ile fuar alanında bulunan yüzlerce şehir ve firmadan katılan aşçılar tarafından büyük beğeni toplayan Şef Ramazan Adsız, dereceye girmenin gurunu yaşadı.  

Moskova'dan Selçuk Efes'e selam gönderen Şef Ramazan Adsız, dünya çapında kendini kanıtlamış 100 Şef arasında dereceye girmenin büyük onurunu ve gurunu yaşadığını dile getirdi. Temsili olarak Selçuk Efes'i Moskova'da tanıtmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Adsız, kendisine bu konuda destek veren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ilham veren kent Selçuk Efes'in temsili olarak Moskova'daki yarışmada tanıtan ve dünyaca ünlü 100 aşçı arasına girerek derece alan Şef Ramazan Adsız'a teşekkür ederek, tebriklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi