Ulus Meydanı Saracoğlu Stadyum önünde kurulan stantta yapılan meddah, ilizyon ve orta oyun gösterileri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Vatandaşların iftar sonrası ailesiyle birlikte rahat vakit geçirebileceği bir ortam olan Ramazan Sokağı’nda, düzenlenen aktivitelerle eski Ramazanların canlandırılması ve çocuklara aktarılması amaçlanmaktadır. Ramazan ayı süresince her akşam yapılacak etkinliklerde; meddah, semazan, karagöz-hacivat, orta oyun,  ilüzyon gösterileri ile  tasavvuf  ve Türk Sanat Müziği dinletileri yer alacak. Ramazan Sokağında açılan stantlarda da unutulmaya yüz tutmuş el zanaatları ve hediyelik eşyalar sergilenmektedir.
Ramazan Sokağı’ndaki stantlara ziyaret
Ödemiş Belediye Başkanın eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, Meclis Üyesi Özlem Katırcı ve bazı meclis üyelerinin eşlerinin katılımıyla birlikte Ramazan Sokağı’nda stant açan esnafı ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbet edildi. Vatandaşlar, Ramazan sokağının kentte bir canlılık getirdiği için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi