HABER: GAMZE ONAN

Başkan Saliha Özçınar halk günü nedeni ile belediyeye gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, Halk Günü’ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, her hafta yapılan halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini iafade etti.
Özçınar, "Halk günlerinde vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını da ilgili birimlerimizle çözüme kavuşturuyoruz.  Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel.”

Başkan Özçınar, "Alan olarak dağınık bir ilçe konumundayız ve mahallelerimizi karış karış dolaşıyoruz. İnsanlarımız buraya geldiğinde bizimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini bana iletiyorlar. İnsanlarımızın yolda, sokakta veya başka bir yerde bize anlatamadığı ifade edemediği dertleri oluyor. Halk günü bu nedenle gerek halkımız gerekse bizim için önemli bir çalışma."

Halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz diyen Başkan Özçınar, "Halk Günü ile halkımızın mutlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Dertlerine derman olmak istiyoruz. Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden gelen bir şey varsa bunu yapmak adına tüm ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın birimlerimiz ile ilgili sorunları karşısında direk talimatlarımızı vererek anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Onlar varsa biz varız.”


Editör: Haber Merkezi