NAZİF HARUPÇU

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem göreve başlayışının beşinci gününde bir kuaför salonunun açılışına katıldı.

İnönü Mahallesi Sefa Sokak No:31’de Şakir Çetindağ’ın kuaför salonu hizmete açıldı. Cuma günü öğleden sonra yapılan açılış törenine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Karabıyık ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

HAYIRLI HİZMETLER ETMESİNİ DİLEDİ

Yapılan duaların ardından Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmasında, “Göreve başlayalı beşinci günümde, 5 yıl aradan sonra ilk mekân açılışını yapıyoruz. Açılan mekânın iyilikler getirmesini diliyorum. İnsanlara hayırlı hizmetler etmesini diliyorum. Sahibine ve ailesine bol kazançlar diliyorum. Rızıklarının bol olmasını, çalışanların da bol kazançlar elde etmesini istiyoruz. Önemli olan bu çerçevede insanlarımıza hizmet etmek. Hizmette iyi niyetle ve iyi iş üreterek yolunuza devam ettiğinizde artık başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle“ dedi.

İşyeri sahibi Şakir Çetindağ ise, “Çıraklıktan itibaren sürdürdüğüm ve bugün 8. Yılını doldurduğum mesleğimde artık ben de kendi mekânımda ustalarımdan öğrendiğim bilgi ve tecrübelerimi müşterilerimize en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi