İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ak Parti ve CHP'li Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ödemiş ziyaretinde, bölgenin başta arıtma gibi sorunlarına el atacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bundan sonra da hep birlikte çalışacağız. El eli yıkıyor, el dönüyor yüzü yıkıyor. İzmir bir gemi, hepimiz de aynı geminin içindeyiz” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş ve beldelerinde büyükşehir yasası ile birlikte taşeron işçilere yönelik sıkıntılar olduğunu belirterek, “Ödemiş ve beldelerde su işlerinde çalışan ve 10-15 yıldır bu görevi sürdüren işçi kardeşlerimiz var. İZSU’da çalışabilecek olan personel tecrübeli. Su sayacını ne zaman okuyacağını, vatandaşın ne zaman tarlaya gidip geldiğini bilmekte ve ona göre hareket etmekte. Bu insanları mağdur edilmeden bir şekilde bu sorunun çözülmesini arzu ediyoruz. İlçe merkezinde 90 kişi olmak üzere beldelerle birlikte 160 işçi var. Bu konuda düşüncenizin pozitif olması bizleri mutlu etti ”dedi.

Başkan Kocaoğlu “Taşeron işçilerin sorunlarını çözeceğiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’da şunları söyledi,  “Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte bu insanların ortada kalmaması için ne yapacağız. Onun adamı, bunun adamı değil, İhtiyaçları tespit ederek ihaleye çıkaracağız. Bu ihale sonrası onun adamı, bunun adamı değil, emeği geçmiş insanlarımıza sahip çıkacağız. Ekmek vermek hep sevap, hem de hayırlı bir iş. Öncelikle ne yapacağız. İhaleye çıkarak eski çalışanlardan başlayarak yeni işe girenlere doğru geleceğiz. Bunu da kademeli olarak çözeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: Haber Merkezi