Selçuk Belediyesine bağlı birimler ortak bir çalış başlatarak köyden mahalleye dönüşen mahallere el attı. Temizlik ekiplerinin mahalle aralarında başlattığı çalışmaya Belediye Fen İşleri ile Park ve Bahçeler birimine bağlı ekipler de destek veriyor.
Selçuk ilçe merkezinde olduğu gibi köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu yaşamaları için hummalı çalışmalarını devam ettiren Selçuk Belediyesi, tüm mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağlıyor. Mahallelerin tüm sokakları baştan sona temizlenirken, park ve bahçelerde de bakım yapılıyor.
Vatandaşın sağlıklı bir ortamda yaşamaları ve rahat bir nefes almalarını sağlamak adına Selçuk Belediyesi olarak hummalı bir çalışma yapıldığını kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Merkez mahallelerimizde her gün devam eden rutin çalışmaların yanı sıra belediye olarak ilgili birimlerimizce yeni mahallelerimizde de ekiplerimiz ortak bir çalışma yapıyor.  Bu çalışma çerçevesinde köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımızda önce temizlik ekiplerimiz mahallelerimizde çok ciddi bir temizlik çalışması yapıyor.  Bu çalışmalar yapılırken aynı zamanda Fen İşleri ekiplerimiz gerek yol tamiri gerekse park ve bahçeler birimimiz tarafından çevredeki zararlı otların temizliği, budama ve ilaçlama gibi işleri de tamamlamış oluyor. Böylece buralardaki hem  eğitim kurumlarımızın hem de mahallerimizin ihtiyaçları giderilmiş oluyor” dedi.
Okulların açılması ile birlikte hem vatandaşların, hem de öğrencilerin sağlığına önem verdiklerinin altını çizen Başkan Bakıcı, bu konuda başlattıkları çalışmaların devam edileceğini kaydetti.  

Editör: Haber Merkezi