Haber: GAMZE ONAN

Saat 17.00 civarında başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Kiraz Belediyesi Fen İşleri ekipleri yüksek kesimlerde buzlanma ve don olaylarına karşın yoğun kar mesaisine başladı.

İğdeli ve Taşlıyatak Mahallerinde kar küreme ve araba kurtarma çalışmaları bugün bastıran kar yağışı etkili olunca belediye fen işleri ekipleri çalışmalarına başladı. Yolları kapatan yoğun kar yağışı sonrasında açılan yollar vatandaşların rahatlamasını sağladı.

Yapılan araba kurtarma çalışmalarında bir okul servisi ve köylüleri taşıyan ulaşım aracı Kiraz Belediyesi tarafından kurtarıldı.

Vatandaşa uyarı

Kiraz Belediyesi yapmış olduğu uyarıda, İğdeli ve taşlıyatak Mahallerimiz de şiddetli kar yağışı nedeniyle ana yollar ulaşıma kapanmıştır. Fen İşleri ve Karayolları Ekiplerimiz yoğun bir şekilde ulaşıma açmak için çalışıyor. Vatandaşlarımızın acil durumlarda 156 jandarmayı aramaları önemle duyurulur.”

Köylerde okullar tatil

Haliller Köyü’nde Hüseyin Sarı İlkokulu ve taşımalı yemekli sistemle eğitim veren okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil edildi.

Kiraz’da ana yol kapalı

Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ve Karayollarının çalışmaları devam ediyor. Açılan yollar kar nedeniyle tekrar kapanıyor. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar çalışmalar hakkında bilgi alırken çalışmaların devam ettiğini ve vatandaşların acil durumlarda 156 Jandarma ekiplerini aramalarını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi