HABER: DİLEK AYVALI

İzmir Valisi Erol Ayyıldız Kiraz’ın Doğancılar Mahallesine yapılacak olan 9 derslik ve 250 Öğrenci kapasiteli 15 Temmuz Şehitler ilk ve Ortaokulunun temelini attı. Okulun 2019/ 2020 Eğitim Öğretim yılına hazır olması planlanıyor. 

Törende konuşan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “Bugün devletimizin imkânlarıyla sadece böylesi güzel okulların temelini değil, aynı zamanda ülkemizin geleceği aydınlık yarınların da temelini atıyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için eğitim yuvaları yapıyoruz. Elbette ki başarının anahtarı sadece okul yapmaktan geçmez. Toplumca şehrimizin eğitimine sahip çıkmasından geçer, okullarımıza karşı aidiyet duygusundan geçer. Öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle bir ve bütün olmak zorundayız. Sizlerden beklentimiz bu hizmetlere sahip çıkarak bizleri daha güzel hizmetler için teşvik etmeniz, heyecanımıza, aşkımıza, şevkimize ortak olmanızdır” dedi.

15 Temmuz Şehitleri İlk ve Ortaokulu

Başkan Saliha Özçınar konuşmasının bir kısmında İzmir Valisi Erol Ayyıldız’dan Okulun ismi için bir öneride bulundu Vali Ayyıldız ise Okulun ismine olur verdi. Okulun ismi 15 Temmuz Şehitleri İlköğretim ve Orta Okulu olmasına karar verildi.

“Saliha Başkan Çok Emek Verdi” 

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, “Ne mutlu, çocuklarımıza ihtiyaç duydukları yatırımları en kısa sürede yapma becerisini sağlayan devletimize. Biz devlet olarak bir takım imkânlarımızı çocuklarımıza sunmaya çalışıyoruz. Ben normalde temel atma programlarına katılmıyorum fakat bu okulun olması için büyük çaba sarf edildi ve bir emek var. Belediye Başkanımız Saliha Hanım çok büyük gayret etti, teşekkürlerin en büyüğü ona” dedi.

Editör: Haber Merkezi