HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kiraz Belediye Başkanı Çemberli Efe lakaplı Saliha Özçınar, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Bademe bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kiraz-Ödemiş toplu taşıma araçlarının yol güzergâhıydı. Bir süredir Ödemiş’teki sıkışık trafiği kontrol altına almak amacıyla kent merkezi dışında gerçekleştirilen yolcu aktarımı ile alakalı olarak Kirazlı vatandaşlar ulaşım güçlüğü çekiyorlardı. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın bu konudaki ricasını kırmayan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, her iki kent insanı için de ortak bir çözüm önerisini sunarak hem Ödemiş, hem de Kirazlı vatandaşların ulaşım ve trafik sorununa merhem oldu.

ÖZÇINAR: “VATANDAŞLARIMIZ CİDDİ ULAŞIM GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORLARDI”

Sohbet havasında gerçekleşen ikili görüşmede Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, şu ifadeleri kullandı: “Sayın başkanımıza Kiraz halkı adına teşekkür ediyorum. Kiraz – Ödemiş yolcu güzergâhı konusunda Kirazlı esnaf ve vatandaşlardan olumsuz tepkiler alıyorduk. Özellikle cumartesi günleri alışveriş amacıyla Ödemiş pazarına gelen vatandaşlarımızın serzenişleri vardı. Bu vatandaşlarımız arasında genci yaşlısı, yürüme zorluğu çekenleri de mevcut. Birçok vatandaşımızın ise şehir içinde 2. Kez dolmuşa ödeme yapacak maddi güçleri bulunmamaktaydı.”

BADEM: “VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI ÇÖZEBİLDİYSEK NE MUTLU

Badem  “Uzun bir süredir Kirazlı vatandaşlarımızın Ödemiş’in merkezine ulaşım noktasında yaşadıkları ciddi bir ulaşım sorunu mevcuttu. Kiraz               Belediye Başkanımız Saliha Hanım özellikle Kirazlı şoför esnafı ve vatandaşların sorunu için bizlerden ricada bulundu. Bizler de özellikle Ulus Meydanı kavşağındaki trafik yoğunluğunu da gözeterek orta bir yol bulduk. Artık Kiraz ve Beydağ toplu taşıma araçları Ulus meydanının ilerisindeki Kipa Kavşağı’ndan kalkarak yol alacak. Vatandaşlarımızın sıkıntısını çözebildiysek ne mutlu bize.” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi