İlçedeki okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda her yıl olduğu gibi bu yıl da harekete geçen Kiraz Belediyesi, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında belediye kreşleriyle birlikte ilçedeki okulların öncelikle boyama ve basit onarımlarının yapılmasının yanı sıra okul bahçesi ve çevresinde çıkan yabani otlar da temizleniyor.

Okullar açılmadan talepleri yerine getiriyoruz

Okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda çalışmalar Kiraz Belediyesi ekipleri, çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak tüm okulları 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır hale getirecek.

Kiraz Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların bakım ve temizliğine önem verdiklerini, bu bağlamda okul yöneticilerinden gelen talepleri her zaman olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydeden Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR çocukların sağlıklı koşullarda eğitim alması için tüm olanaklarını seferber ettiklerini söyledi.  

Kiraz Belediyesi olarak eğitime her zaman tam destek verdiklerine dikkat çeken Başkan ÖZÇINAR, “Okullarımızın temizlik, bakım ve küçük onarım işleri belediyemiz tarafından talepler doğrultusunda olanaklarımız ölçüsünde yerine getirilmektedir. Ekiplerimiz planlamalar yaparak ihtiyaç duyulan tüm okullarımızı eğitim dönemi açılmadan hazır hale getirme arzusundayız. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha rahat bir ortamda eğitim almaları bizim için çok önemlidir. Bu nedenle eğitim kurumlarımıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi