Kiraz Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 09.00’da başlayan ilk gösteri Türk Telekom Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, ikinci ve üçüncü sınıflarına yapıldı. Saat 10.00’daki gösterim ise Hüseyin Sarı İlköğretim Okulu öğrencilerine yapıldı. Öğleden sonraki ilk gösterime Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri davetli olan öğrenciler gösteriyi neşe ve kahkahalar içinde izlediler.

14.30’da başlayan son gösteri İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri için yapıldı. Çocuk oyununu öğrenciler ile birlikte izleyen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve katılımları için okulların yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek çocuklara eğlenceli saatler geçirten tiyatro sanatçılarına buketini sundu.

CAİLLİOU MÜZİKALİ

Kiraz Belediyesi Beşinci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri 22 Nisan Salı Günü Cailliou Müzikali Anasınıfları Özel Gösterimi ve 23-24 Nisan Günleri şişme çocuk parkları eğlenceleri ile devam edecek. Beşincisi düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri’ne tüm çocuklar davetli olup etkinlikler ücretsizdir.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi