Kiraz’a bağlı Sarısu Mahallesi’nde ikamet eden Süleyman Güzeldere’nin evine çat kapı ziyaret yapan Başkan Özçınar "Fırsat buldukça herhangi bir vatandaşımızın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni karşılarında gördüklerinde çok şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar. İnsanların yüzlerindeki o masum ve sıcak tebessümü görünce bende çok mutlu oluyorum" dedi.
"KALIPLAŞMIŞ ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM"
Özçınar "İnsanların zihninde oluşmuş ve kalıplaşmış şöyle bir anlayış var: ‘Belediye Başkanı yol yapar, su getirir, park yapar onun haricinde kimse ile görüşmez sıcak temaslarda bulunmaz.’ Ben bu anlayışı yok etmek istiyorum. Bizim elbette ki başlıca görevlerimiz ancak insanlarla iç içe olup onların sorunlarını isteklerini birebir dinleyip onlara yardımcı olmak istiyorum. Belediye halkın kapısı onlarla 7/24 iç içe olup her an yanlarında olmak ve sıkıntılarını ve sevinçlerini birlikte yaşamak istiyorum" dedi.
"ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, esnaf ve çat kapı ev ziyaretlerini
Ramazan ayı boyunca devam ettireceklerini söyledi. Esnaf ve sanatkârları iş yerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten, vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek, onlarla aynı havayı solumaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özçınar “Biz her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi