GAMZE ONAN                        

Ödemiş CHP İlçe örgütü, CHP İzmir Milletvekilli Aytun Çıray’ın, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarının katılımıyla Kaymakçı ve Çaylıda seçim çalışmalarına başladı. Kaymakçı Belediyesi önünde Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve İzmir milletvekili Aytun Çıray Kaymakçılılara seslenerek konuşma yaptılar. Kaymakçılılar Çıray ve Keskin’in önünü sık sık keserek sevgi gösterisinde bulundular.

    KESKİN “KAYMAKÇININ GENLERİ CUMHURİYET HALK PARTİLİDİR”

   Belediye önünde bir konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin “ Biz seçime iki ay akala buradan başlattık. Şeftesi sizden bereketi Allahtan olsun. Kaymakçı küçük menderes havzasında çok önemli bir yer, hem hayvancılığın hem de tarımın merkezi Kaymakçı bir mahalle muhtarı düzeyiyle yönetilemez. Kaymakçı ancak bizim 5 sene önce başlaştığımız çevreden merkeze ilkesiyle daha ileri taşınabilir. Ödemişte yaptıklarımız için sizin görüşleriniz bizi cesaretlendirdi. En önemli proje yörenin ekonomisine katkı bağlamında olan et entegre tesisleri ve hal tesisleri, Ödemiş’in hal tesisi öyle sıradan bir hal tesisi değil biz buraya ruhsat alarak mallı limana direk gönderme, ister ithalat ister ihracat yapma yetkimiz var. Yörenin tarım ürünlerini en iyi şekilde değerlendirilmesi bizim belediye olarak en önemsediğimiz kısmıdır. Bizim işin en önemsediğimiz kısmı ekonomik yanıdır. Bu insanların cebini doldura biliyorsak bizim için büyük mutluluktur. Bizim bu seçimlerdeki sloganımız “Köylerden Ödemiş’e “ olacak. Önce beldelerin eksiklerini görüp sonra Ödemiş’in sorunlarını çözeceğiz. Ödemiş Belediyesi 30 Mart seçimlerinden sonra büyük bir alana sahip olacak. Bu büyük alana en iyi hizmeti CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Biz hiçbir yeri oy deposu olarak görmüyoruz. Kaymakçı 15 senedir sosyal demokrat belediyecilik anlayışından yoksun olarak yönetiliyor biz bunu bu seçimlerde kırarak Kaymakçıyı yeniden Sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağız. Kaymakçının genleri CHP’lidir. Bizler sizlere yeniden CHP belediyeciliği göstermeye geldik. Projelerimizde hükümetin beş kuruş desteği olamadan yaptık. CHP belediyecilik anlayışı önce ekonomidir.”

       AYTUN ÇIRAY: “CHP’NİN SEÇİM SLOGANI BİRLEŞTİRCİ GÜÇTÜR”

İzmir Milletvekili Aytun Çıray “Türkiye bugün yeni bir tünelin içerisinden geçiyor. Her tünel gibi bu tünelde pek aydınlık değildir. Türkiye böyle tünellerin içerisinden çok gelip geçti. CHP Sloganı “Birleştirici güç” olacaktır. Mevcut iktidar insanları ırklarına, inançlarına, yaşadıkları yerlere göre bölüp parçaladı. Bu yüzden CHP sloganı “Birleştirici güç” olacaktır. Türkiye’nin en büyük ihtiyacı birlik ve beraberlik, adalettir. Bugün Türkiye 21 yüzyılda adalet duygusunu arara hale geldi. Türkiye 1919 -1920 yılları arasında nasıl bir birliğe ihtiyaç duyduysa bugünlerde de buna ihtiyaç duymaktadır. Cumhuriyetin ilk Yıllarında olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Çünkü zemin artık kaymaya başlamıştır. Türkiye’nin kalkınmaya milletinde zenginleşmeye ihtiyacı var. Eskiden Ödemişe il yapacağız Kaymakçı gibi beldeleri de ilçe yapacağız diye bir sözümüz vardı bakın şimdi ne oldu Kaymakçı Ödemişin Mahallesi haline geldi. Bu seçimlerde ders vermelisiniz. Sizin cebinizde AKP hükümetinin elli var çıkartın ellerini cebinizden.”CHP Ödemiş İlçe teşkilatı daha sonra Çaylı Belediyesine geçerek orada Çaylılarla görüşerek sorunlarını dinledi.

Editör: Haber Merkezi