Ödemiş’in Birgi mahallesinde bulunan İmamı Birgivi  her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadir Gecesi’nde ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar ibadetlerini gerçekleştirdi.
Ödemiş Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla Birgi mahallesinde iftar yemeği düzenledi. Belediye hizmet binası önünden kurulan iftar sofrasına Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, meclis üyeleri, Ak Parti İzmir eski milletvekili Ali Aşlık ve çok sayıda vatandaş katıldı.Başkan Mahmut Badem ve milletvekili Kerem Ali Sürekli iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti.
İmamı Birgivi ziyaretleri
İslam aleminin büyüklerinden İmamı Birgivi Mehmet Efendi’nin mezarının Birgi’de olmasından dolayı Kadir Gecesi’nde kent içi ve dışından çok sayıda ziyaretçi gelmektedir. Vatandaşlarının ibadetlerini rahatlıkla yapabilmeleri açısından belediyece her türlü tedbir alındı. Maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı Kadir Gecesi’nde İmamı Birgivi’de din görevlileri tarafından Kuranı Kerim, mevlid ve ilahiler okundu. Gece boyunca vatandaşlar özel araç ve otobüslerle İmamı Birgivi’ye gelerek, ibadetlerini yaptı.

Editör: Haber Merkezi