İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Zile Sokakta başlayan alt yapı ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları ikinci etabı olan Emmioğlu, Millet ve Tavaslı Caddelerinde de yapılarak sona erdi.

Ödemiş'in çevre yolu olarak ta kullanılan Emmioğlu, Millet ve Tavaslı Caddelerinde İZSU Genel Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışmalarının ardından yenileme çalışmaları başlamıştı. Bu kapsamda kaldırımları ve 2 kilometrelik yolu tamamen yenileyen Büyükşehir Belediyesi dün yaptığı çalışmayı İzmir ana yolunda noktaladı.

Konu ile ilgili bilgi paylaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Cumhur Şener şunları ifade etti: "İzmir Büyükşehir Belediyemiz ilçemiz de yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günler de başlayan çevre düzenleme ve sağlıklaştırma projelerimiz de devam ediyor. Ödemiş'in çevre yolu olarak tanımlanan Emmioğlu, Millet ve Tavaslı Caddelerinde yenileme çalışmalarımız sona gelindi. Ödemiş için önem arz eden bu yolda çalışmalar yapılırken vatandaşlarımızın da teveccühlerini teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Zile Sokak ve Şehit Özpolat Caddelerinde de çalışmalarımızı tamamlamıştık. Kurtuluş Caddemizde de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Tüm vatandaşlarımız adına hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ediyoruz. Ödemiş'imize hayırlı olsun. Ekiplerimiz de görev alan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz" dedi.


Editör: Haber Merkezi