Haber: Dilek Ayvalı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya üzerinden yaptığı davet ile İzmir Buluşmalarının ikincisini gerçekleştireceğini duyurdu.

Başkan Soyer, sosyal medyadan şöyle davette bulundu, “İzmir’in geleceğiyle ilgili kararları birlikte almaya devam ediyoruz. Gelin, #İzmirBuluşmaları'nın ikincisinde tarım ve sağlıklı gıdaya erişim konularında isteklerinizi bizzat bana söyleyin. 18 Temmuz 2019 Perşembe saat 18.30’da İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde buluşalım.”

KOPERATİF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞMUŞTU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve geldiği ilk ay kenti tüm paydaşlarıyla birlikte yönetme vizyonu doğrultusunda önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmıştı.

Kentin refahını büyütmek ve bu refahı adil bir şekilde paylaştırmak hedefiyle yola çıkan ve her fırsatta tarıma, kooperatiflere ve kadın üreticilere destek olunacağını söyleyen Başkan Soyer, ilk büyük toplantısını İzmir’de faaliyet gösteren 105 tarımsal kalkınma kooperatiflerinin yöneticileriyle ile gerçekleştirmiş ve toplantıya 250’den fazla kooperatif temsilcisi katılmıştı.

Editör: Haber Merkezi