Bayındır Belediyesi, Belediye Parkı Çay Ocağı ve Bay-San Parkı ihaleleri, Bayındır Belediye meclis Salonunda 5 katılımcının kıyasıya mücadelesi sonucunda, Belediye Parkı Çay Bahçesi ihalesini Oğuz Sirel bin 345 TL+KDV aylık ücret ile kazanırken, Bay-San Parkı ihalesini ise 312 TL+KDV aylık ücret ile Müjgan Endirce kazandı.

Bayındır Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Park Çay Bahçesi ihalesinde 5 isim yarıştı. Oğuz Sirel, Ahmet Hamdi Gülbahar, Murat Aral, Bekir Çambeli ve Gülşen Erkinci’nin katılımıyla, 175 TL+KDV muhammen bedel ile başlayan ihale 01.04.2015 yılına kadar olan süreyi kapsıyor. Daha önce ruhsat sorunu nedeniyle kapatılan Park Çay Bahçesi’ni alan Oğuz Sirel’in, çay ocağı ruhsat başvurusu yapacağı bildirildi.

Bay-San Parkı işletmesi ihalesi 3 yıllık dönem için yapıldı. 110 TL+KDV muhammen bedel ile başlayan ihaleye, MüjganEndirce ve Osman Yağcı katıldı. İhale 312 TL+KDV ile MüjganEndirce’nin oldu.

Belediye Başkanının talimatı ile kamera kaydı yapılan ihalelerin, şeffaflık açısından belediyenin resmi internet sitesinden yayınlanacağı duyuruldu.

 

Editör: Haber Merkezi