Ödemiş Belediye Başkan eşi Nevin Badem, Belediye Meclis Üyesi Derya Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehtap Çil, geçtiğimiz gün Ödemiş Anaokulu’nun düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.  Öğrenciler topladıkları kıyafet ve oyuncaklardan oluşan 10 koliyi yetkililere teslim etti. Başkan eşi Nevin Badem, minik öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.
Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren “Gönüllü Yaşam Sevinci” birimine gönderilen 10 koli, kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine verilecektir. Kıyafetten ayakkabıya, beyaz eşya, koltuk takımı, oyuncak gibi her türlü eşyaların dağıtımının yapıldığı “Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi birçok ihtiyaç sahibini sevindirmektedir.
İhtiyaç fazlası eşyalarınızı bizimle paylaşın
İhtiyaç fazlası her türlü ev eşyası ya da malzemelerini Gönüllü Yaşam Sevinci birimine bağışlayan hayırseverlerin yardımları kısa sürede ihtiyacı olan ailelere ulaştırılıyor. Tamir gereken eşyalar görevliler tarafından tamir edilip, yenilenerek veriliyor. Yardımlarınızı kendiniz ulaştıramadığınız durumlarda da 0 232 544 20 30 numaralı telefondan yetkilere bildirerek, eşyalarınızın evinizden alınması sağlanıyor. 

Editör: Haber Merkezi