HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Belediye Başkanı Mahmut Badem’in başkanlık yaptığı meclis toplantısında 9 gündem maddesi ele alınırken,  Gündem de bulunan tüm maddeler kabul edilerek meclisten geçti.

Alparslan Türkeş’in Adı Parka Verildi

Belediye Meclisinin yaptığı toplantı da 2. Maddede bulunan Zafer Mahallesi Şehit Erdal Bodur Caddesi, Şehit Turhan Emeksiz Caddesi ve 1324. Sokak arasında kalan parka M.H. P Kurucusu ve İlk genel Başkanı Merhum (Alparslan Türkeş) adının verilmesi AKP li M.H. P li ve C.H.P li meclis üyelilerinin oylarıyla kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesinde Süleyman Demirel Mahallesi 1033. Sokak ve 1031. Sokak arasında kalan parkada “ Şehit Eren Bülbül” adının verilmesi tüm parti meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Öncelikle Ödemişimizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 96.Yılı Kutladık. Hepimize kutlu olsun, Geçtiğimiz günlerde eski Meclis üyemiz bir arkadaşımızı Turan Dumanlıyı kaybettik. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ödemiş’te kırsal bölgelerde bulunan 5 Köyümüze su sondajı yapıyoruz. 5. Mahallemize daha Halı saha kazandırıyoruz. Böylece toplamda 40 mahallemize halı sahaya kavuşturacağız. Ahrandı nın Batı eteklerine 500 Konut inşa edilecek. Fırın Kafemizi Gölcük’te açtık. 34.Miili Fuarımızın açılışını yapacağız. Akşam da Saraçoğlu Stadında Hande Yener konseri var” dedi.

Editör: Haber Merkezi