HABER: DİLEK AYVALI

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, 2 gün süren, yoğun ve verimli geçen Ankara programından müjdelerle dönüyor.

KIRSAL MAHALLELERE HALI SAHALAR GELİYOR

Başkan Demirezen, daha yaşanabilir bir Bayındır için çalışmaya ve proje geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da bir takım temaslarda bulunan Başkan Uğur Demirezen, Bayındır’ın kırsal mahallelerine halı sahalar yapılması ile ilgili Spor Toto Genel Müdürleri ile bir araya gelerek destek istedi. Demirezen, Bayındır’ın kırsal mahallelerine kısa sürede yapımına başlanacak şekilde halı saha sözü aldı.

SÜRPRİZ PROJELER ÇOK YAKINDA

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Başkan Demirezen, Zeytinova Karakolu’nun yeniden açılması ve mahallenin güveninin sağlanması konusunu Soylu’ya aktardığını kaydetti. Demirezen, “Sayın bakanımızdan sözümüzü aldık. Zeytinova Karakolu kısa zamanda yeniden açılarak vatandaşlarımızın güvenliğinin üst noktalarda olması için hizmet verecek. Sayın Bakanımızla güzel Bayındırımız için hangi yatırımları hayata geçirebileceğimiz konusunda da uzun uzun sohbet ettik. Güzel sürprizlerimiz olacak ilerleyen günlerde açıklayacağız. Misafirperverliklerinden dolayı güzel ilçem adına çok teşekkür ederim” dedi.

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ EKONOMİYE VE İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile de bir dizi görüşmeler yapan Başkan Demirezen, “İlçemize yapılacak projelerimizi konuştuk. İzmir Milletvekilimiz Yaşar Kırkpınar ile birlikte Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret edip, seçim vaatlerimizden biri olan ve çok yakında yapımına başlayacak olduğumuz Güneş Enerji (GES) Santralinin yer tahsisi, kentsel dönüşüm ve imar gibi bir kaç konuda destek ve sözlerini aldık. GES ile önce Belediye’nin tüm elektrik giderini karşılayacağız artan enerjiyi de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına satarak ilçemize önemli oranda gelir sağlayacağız. GES tamamlandığında 30 ile 50 kişilik bir istihdamda sağlanacak burada. Bu bakımdan bakanımızdan 90 bin metrekare alana kuracağımız GES ile ilgili yer tahsisi talebimiz oldu. Proje kısa sürede hayata geçecek bu nedenle İlçem adına kendilerine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’I BAYINDIR’A DAVET ETTİ

Başkan Demirezen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de bir araya geldi. Demirezen, ilçeye yapılan ve yapılacak olan tüm yatırım ve destekler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Demirezen, Kurban Bayramı ziyareti nedeniyle İzmir’e gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bayındır’a davet etti.

Editör: Haber Merkezi