HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 Büyükşehir yasası yürürlüğe girmeden önce, Ödemiş kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından genişletilme çalışmaları yapılan yola İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tehlike arz eden kısımlara beton bariyer döşeme çalışmaları başlatıldı. 11 kilometrelik yola yapılan bariyerler çalışmalarının tamamlanmasının ardından reflektör yerleştirilerek güvenlik önlemleri daha da artırılacak.

“TEHLİKELİ YERLERE BETON BARİYER”

Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Koordinatörü Cumhur Şener ; “Bilindiği üzere ilçemiz gözbebeği yerlerinden olan Gölcük Mahallemiz ve gölümüz yaz mevsimin yaşandığı bu aylarda yoğun misafir ağırlamaktadır. Ancak bu yolu ilk kez kullanan misafirlerimizi ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına ve bugüne kadar kaybettiğimiz değerli vatandaşlarımızın çoğalmaması yani can kaybının önlenmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımız, Fen İşleri Daire Başkanlığımız, İşletme ve İştirakler ve yerel hizmetler Daire Başkanlığının koordineli çalışmaları sonucunda iletmiş olduğumuz sıkıntılarımız değerlendirildi. 11 Kilometrelik gölcük yolumuzda tehlike arz eden yerlere beton bariyer yerleştirilerek trafik kazalarına karşı önlem almak amacıyla çalışmalar başlatıldı ” dedi.

“VATANDAŞLAR MENUNİYETLE KARŞILADI”

Şener bariyerlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek şöyle devam etti ; “Bu konuda özellikle bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını görüyorum. Bunda İzmir Büyükşehir Belediyemizin vermiş olduğu kararın doğruluğunu orya koymaktadır. Çizgi çalışmaları da tamamlanmış durumdadır. Bu konuda emeği geçen birimlerimize Gölcük Mahallesi sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi