Coşkun Aral, söyleşide katılımcılara çok okumak ve araştırmakla kendimizin ve ülkemizin gelişeceği vurgusu yaptı.

Ödemiş Belediyesi kurtuluşunun 94. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl 2. kez Fotomaraton yarışması düzenledi. “Ödemiş’te Yaşam ve Mekan” temalı yarışmanın jürisinde yer alan Coşkun Aral, 8 Eylül Çarşamba günü Ödemişlilerle bir araya geldi.

Savaş Muhabiri, Fotoğrafçı, Gazeteci, Yönetmen, Yapımcı olarak tanınan Coşkun Aral, bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarla birçok ödüller almıştır. Projeleri ve çalışma alanları kapsamında dünyanın birçok ülkesinde bulunan Coşkun Aral, söyleşide bilgi birikimi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Birgi Dervişağa Medresesinde sohbet havasında geçen söyleşide, Coşkun Aral katılımcıların sorularını yanıtladı.

 Başkanı makamında ziyaret etti

Coşkun Aral, söyleşi öncesi Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Ödemiş’i ve bu bölgeyi çok beğendiğini belirten Coşkun Aral, davet için teşekkür etti. Başkan A.Mahmut Badem, Coşkun Aral gibi mesleğinde başarılı kişileri kentimize görmek çok güzel. Kurtuluş etkinliklerimiz kapsamında düzenlenen etkinliğimizde yer alması ve Ödemişlilerle bilgilerini paylaşmasından mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi