HABER ÇAĞLAYAN TAPTIK

Bayındır’da AK Parti'nin seçim itirazına YSK'dan red cevabı geldi.

Bayındır’da Belediye Başkanlığı seçimini 120 oyla kaybeden AK Parti’nin YSK’ya yaptığı itiraz reddedildi. Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen tarafından Bayındır’da yapılan seçimlerin iptali talebi üzerine YSK tarafından itirazın reddine karar verildi.

CHP Bayındır İlçe Başkanı Fuat Özbuldan, “ CHP Bayındır’da bir kez daha zafer kazandı. Seçim günü ve sonrası tekrar tekrar yapılan sayımlar sonucu Adayımız Ufuk Sesli 120 oy farkla Bayındır Belediye Başkanı olmuştur. AKP YSK’ya başvurarak seçimin iptali için talepte bulunmuştur. YSK’dan gelen cevapta AKP’nin itirazına red kararı geldi.  Bayındır’da dedikodu ile bir yere gelinmeyeceğini görmüş olduk. Bu saatten sonra bizler işimize bakacağız. Bayındır’a hizmet vermek adına belediye başkanımız Ufuk Sesli çalışmalarına başlamıştır. Bayındır hak ettiği değeri bulacaktır”

Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, seçim biteli bir ay oldu. Hala seçimin iptal edileceği dedikoduları ile vatandaşlarımızın kafası karıştırılmakta. YSK göndermiş olduğu yazı ile AKP’nin itirazına red kararı geldi. Bundan sonra işimiz gücümüz Bayındır olacak. Zamanımızı boş muhabbetlerle harcamayacağız. Bayındır için yapılacak olan rutin işlerin yerine getirilmesi ve projelerimizi hayata geçirmek için önümüze bakacağız”

 


Editör: Haber Merkezi