HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Fuar İzmir'de 5-6-7 Aralık tarihlerinde düzenlenen dev organizasyonda Beydağ Belediyesi standı büyük ilgi görüyor. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Vekili Onur Gözet, Türk Hava Yolları Satış Başkanı Emre Menevşe, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya 13.'sü düzenlenen fuarın açılış kurdelesini kesti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise, "Önemli değerleri bünyesinde taşımasına rağmen, İzmir'de halen mevcut turizm potansiyelinin çok altında turist ağırlıyoruz" dedi.

YILMAZLAR’DAN ÇEVRE BELEDİYE BAŞKANLARINA BEYDAĞA DAVET

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar açılış törenine katıldıktan sonra Beydağ Belediyesi standını ziyaret eden konuklarla yakından ilgilendi. İzmir'in ilçe belediye başkanlarını ağırlayan Yılmazlar konuk belediyelerin stantlarını ziyaret ederek belediye başkanlarını Beydağ’a davet etti.

Travel Turkey İzmir'de A holündeki İzmir Sokakları bölümünde Beydağ’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin görsellerle tanıtıldığı stantta Beydağ Belediyesi Baraj Kır Lokantası, Kültür Merkezi ve Konukevi, Beyköy Şelale, Beydağ Kalesi, Beydağ ürünleri tanıtılıyor. Geçen hafta Ankara'da düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri'nin hemen arkasından 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı bir araya getiren Travel Turkey İzmir’de de tanıtım atağını sürdüren Beydağ  Belediyesi, 7 Aralık akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi