Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk seçim çalışmalarının ardından tekrar Belediye Başkanı seçilerek mazbatasını alıp görevi başına geçerek çalışmalarına kaldığı yerden, yeni projeleriyle devam ediyor.

Seçim çalışmaları sırasında tespit ettiği sorunları da tek tek not alarak tespit etiğini belirten Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk  “Beydağ ilçemize bağlı Adaküre ve Ovacık mahalleleri arasında asfaltlama çalışmalarımızı devam ederken Alakeçili mahallesi asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Menderes ve Halı Köy alt yapı çalışmalarına başladık. Ayrıca Türkiye’de bir ilk uygulamayı gerçekleştirerek Özel İdarenin kapatılmasıyla İl ve İlçe paylaştırma komisyonlarından çıkan kararları inceleyerek köylerle ilgili bir birim oluşturuyoruz. Bunların dışında belediyemizde mevcut olan rutin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları sırasında yaptığımız köy gezilerinde çocukların bozuk sağlık yapısıyla ilgili olarak ilerleyen günlerde bir proje düşünüyoruz. Burada istihdama dayalı ne yapılabilecekse onun peşinde olacağız” dedi.

Beydağ baraj sulama kanalı çalışmaları tamamlandığında boşalan alanlar için Belediye olarak başvuruda bulunacaklarını belirten Şentürk “Beydağ barajı kenarında bulunan belediye olarak başvuruda bulunacağız. Buradaki alanlarda seracılık yapılması için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi