Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Bedia Akartürk 5 Ağustos Cuma akşamı Ödemiş Ulus Meydanında, 6 Ağustos Cumartesi günü ise İzmir’deki demokrasi nöbetinde olacak.

Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak amacıyla milli iradeye yapılan darbe girişimine karşı tüm ülke demokrasi nöbeti için meydanları doldurmaya devam ediyor. Ödemişli ülke sevdalıları da her gece sabahın ilk ışıklarına | | | | kadar Ulus Meydanında bekliyor. Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan programlarda marşlar çalınarak, kahramanlık şiirleri okunuyor, dinletiler ve çeşitli gösteriler yapılarak gecenin sonunda tüm şehitler için dua yapılıyor.

Demokrasi sevdalısı Ödemişlilerle her gece meydanlarda buluşan Belediye Başkanı Mahmut Badem; “15 Temmuz’dan bu yana ülke sevdası için, milli iradeye sahip çıkmak için meydanları boş bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Her gece bizlerle birlikte oldunuz. Ülkemiz için, birlik beraberliğimiz için buradasınız.  Yaptığımız organizasyonlarda yer alan tüm arkadaşlarımız hiçbir talepte bulunmadan sadece ülke sevdası için  burada yer aldılar. Ödemişli sanatçımız, Türk Halk Müziğinin duayeni Bedia Akartürk de Cuma akşamı demokrasi nöbetimize katkı sağlamak için sizlerle olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi