Haber: Dilek Ayvalı

6360 Sayılı Kanun gereği 4646 Sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanununa göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından dağıtım lisansı verilen İzmir Gaz'ın (İzmir Doğal Gaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş.) lisans alanına Kiraz'ın dahil edilmesi gerekliliği kapsamında EPDK nezdinde gerekli işlemlerin taahhüt edilmesi maksadıyla konu Belediye Meclisinde Görüşülmek üzere meclis olağanüstü toplanıyor.

Bu akşam 19,00'da gerçekleşecek olan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Başkanlığında düzenlenecek olan olağan üstü meclis toplantısının ardından Kiraz'ın doğalgaza kavuşması için gerekli işlemler hızla yapılmaya başlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kiraz Beledye Başkanı Özçınar, "Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a Kiraz ilçemizi ziyaretleri sırasında Kirazımıza doğalgazın gelmesini istediğimizi aktarmıştım. Geçtiğimiz hafta EPDK'dan yetkililer geldiler. Görüşmeler neticesinde meclis kararı istendi. Kiraz'a gelecek hizmet için 1 dakika bile çok önemli. Bu yüzden meclsimizi bu akşam olağanüstü topluyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi