Bu yıl ikincisi kutlanan 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlar, bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor.   Muhtarlar ilk olarak Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.  Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, başkana bir buket çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Ödemişli muhtarlar olarak, belediye Başkanımız ile çalışmalarımızı uyumlu bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın talep ya da sorunlarına en kısa sürede iletiyor ve çözüm buluyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “İlçemizdeki mahallelerimizdeki birlik ve beraberliğin sağlanması muhtarlarımızın gayretli çalışmalarıyla sağlanmaktadır. 99 mahallesi bulunan ilçemizde yerleşim dağınık bir şekilde olduğu için vatandaşlarımızla aramızda iletişimi en iyi şekilde muhtarlarımız sağlamaktadır. Vatandaş ile seçilmiş veya atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakarlık ve sevgiyle görevini yerine getirmektedirler. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi