NAZİF HARUPÇU

 Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, beraberinde İlçe Başkanı Ali Hadim ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun geçen seçim atmosferinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı.

Bu ziyaretler kapsamında Karakova Köyü’nde oturan İzzet Uyandıran ve Kadir Uyandıran’ı çiftliklerinde ziyaret ettiler.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADIK

Seçimlerde vatandaşların verdikleri destekten dolayı fırsat ve program çerçevesinde ziyaret ederek teşekkür turuna çıkacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Mahmut Badem açıklamasında, “Henüz seçimlerin üzerinden bir hafta geçmedi. Ve mazbatamızı alarak göreve başlamamızın ardından bize destek veren insanlarımıza teşekkür ziyaretlerimizi başlattık. Önümüzdeki günlerde programlar çerçevesinde hem teşekkür ziyaretleri hem de sorunları yerinde dinleme çalışmalarını sürdüreceğiz. Biz Ödemiş’i birlikte yönetmeye geldik ve bunu Ödemişlilerle sürdüreceğiz” dedi.

EN GÜZEL HEDİYE BEYDAĞ BARAJI

Başkan Badem’in bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Kadir Uyandıran, “Bir çiftçi olarak Başkanımız Sayın Mahmut Badem’in Küçük Menderes Havzası’na verdiği en güzel hediye Beydağ barajı ve sulaması olmuştur. Bu baraj olacak diye biz gençliğimizden beri 30 yıldır bekliyoruz. Bunu ovada arazisi olan çiftçi bir insan daha iyi anlar.

Bugüne kadar kazandıklarımız ya pompa parası ya da elektrik borcuna gidiyordu. Önümüzdeki yıllarda ova çiftçisi bunun değerini daha iyi anlayacaktır. Bu hizmeti Küçük Menderes ovasına kazandırdıkları için Başkanım Mahmut Badem’e ve İlçe teşkilatına çok teşekkür ediyoruz.

Çiftçiye sahip çıkarsanız, çiftçi de size sahip çıkar“ dedi.

Editör: Haber Merkezi