Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı son sınıf öğrencileri İbrahim Özyürek, Oğuz Coşkun ve Cihan Fidan, Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali çerçevesinde düzenlenen yarışmada liseler kategorisinde gümüş madalyaya layık görüldü.  Ekşili Kuzu Karski, Lorlu Bruschetta ve Ödemiş inciri ile hazırlanan beyaz çikolata yatağında pişmaniyeli, kaymaklı incir tatlısından oluşan menü ile yarışmaya katılan Ödemişli öğrencilerin elde ettiği derece Ödemiş’te de sevinçle karşılandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ve Park ve Bahçeler Müdürü Seher Gözlü ile birlikte Ödemiş’in adını başarıyla duyuran öğrencileri ziyaret ederek Okul Müdürü Murat Taşbaşı, müdür yardımcısı Güler Dirlik ve alan öğretmeni Nasuf Gündoğan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

“Geleceğin şefleri Ödemiş’te yetişir”

“Geleceğin şefleri Ödemiş’te yetişir” diyen Eriş, öğrenciler için özel olarak hazırlanan isimlerinin yer aldığı önlükler ve çeşitli armağanlar verdi. Eriş, “Ödemiş’in adını başarıyla duyuran, bir anlamda kentimizin tanıtımını da yapan herkese teşekkür ediyoruz. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz de uluslararası organizasyonda elde ettikleri başarıyla bizlere sevinç yaşattılar. Doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerimizin yanında insan kaynağı olarak da zenginiz. Bu yarışmada başarı elde eden öğrencilerimiz arkadaşlarına örnek olmuşlardır. Öğretmenlerimizin katkısı da çok büyük. İlçemiz adına gurur verici. Bugün de başarılı gençlerimizi hem tanımak hem de tebrik etmek istedik. Turizm alanında mesleki eğitim alan öğrencilerimizin önemli turizm tesislerinde çalıştıklarını ve kariyerlerinde yükseldiklerini öğrendiğimizde ayrıca bir mutluluk yaşadık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyor, bundan sonra da başarı dolu çalışmalar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi