HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Badem, “OSB’yi bitirmenin haklı gururunu yaşamaktayız”

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Bundan Beş yıl önce verdiğimiz sözleri değerlendirdiğimizde yaptığımız ya da yapamadıklarımızı değerlendirelim. Öncelikle geçen bir yılı acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Ben 2018 yılını iyi bir şekilde anarak bırakmak istiyorum. 60’dan fazla proje gerçekleştirdik. Bunlardan tabii ki en önemlilerinden sadece bir tanesi olan ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan ve herkesin hayal olarak gördüğü Ödemiş OSB’yi bitirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Ödemiş ve çevresi, bu proje ile Ege bölgesinin parlayan bir yıldızı konumuna geldi. Nitekim hayata geçirdiğimiz projeler Ödemiş halkının refah seviyesini artmasına katkı sağladı.

Bunun yanında gelecek kuşaklara aktarmak için Ödemiş e bağlı  Günlüce mahallesinde 73 bin 780 metrekare alanda, 800 metre uzunluğunda koşu pisti olan, 318  koltuklu tribün 541 metrekare  kullanım alanına sahip sosyal tesis  alanı, son derece  profesyonel  bir geleneksel Ata sporlar alanını oluşturduk. Ayrıca Ödemiş bir ilk olan kadınlarımızın bir araya gelebileceği Kadın Yaşam Merkezini hizmete sokuyoruz. İçinde ısıtmalı havuz, sauna diğer katlarında spor kompleksleri ve eğitim alanları bulunmaktadır.

Bu proje ile birlikte artık Ödemişli kadınlarımızın hep birlikte bir araya geleceği sosyal yaşam merkezinin  sadece açılışı bekliyor. Ödemiş’in yine en büyük sorunlarından olan ve gelecek nesilleri bile tehlike altında bırakan hava kirliliği sorunu eski  başbakan Binali Yıldırım’ın da desteği ile 2016 yılının Kasım ayında  başlatılan Doğal Gaz projesi de hayata girmiş oldu. 

“Yaptığımız her şey Ödemiş içindi”

Acısıyla tatlısıyla bir dönemi artık bitirmek  üzereyiz. Hayata geçirmiş olduğumuz birçok projeler ve eserler var. Yaptığımız her şey Ödemiş içindi. Amacımız her zaman kentimizde  yaşayan insanlarımızın refah ve yaşam kalitesini yükseltmekti. Bunu da yaptığımız projelerle başardığımıza inanıyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem daha sonra basın mensuplarının yeni yılını tek tek kutladı.

Editör: Haber Merkezi