NAZİF HARUPÇU

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Fatih Eğitim ve Uygulama İş Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu ve öğretmenlerce karşılanan Başkan Badem’e Belediye Meclis üyeleri İpek Yılmaz ve Özlem Katırcı eşlik etti. Belediye başkanı Mahmut Badem’e öğrencilerin yaptığı ağaç üzerine yakma Atatürk resmi hediye etti. Belediye Başkanı Mahmut Badem daha sonra öğrencileri ziyaret etti.

BURASI BİZİM OKULUMUZ

Başkan Badem açıklamasında, “Burası bizim okulumuz. Ben 2004-2009 döneminde var olan tüm imkânlarımızı bu okulumuza sunduk. Destek olmaya çalıştık. Arka bahçede düzenlemeler ve oyun gruplarını yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerim bizim bir parçamız. Zaten Ak parti iktidarında engellilere sahip çıkan bir Hükümetin mensuplarıyız. Kendilerini gözeten ve sahip çıkan, kendilerine ayrı para verildiği gibi, ayrıca ailelerine bakım ücreti tahsis ettik. Engellilerimizin Her türlü yaşamı güvence altına alındı. İnşallah biz elimizden geleni yapacağız. Biz engellimizim bizimle birlikte sokakta yaşayabileceği imkânları sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah yine bu gayretin içerisinde olacağız” dedi.

Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu’da konuşmasında, “Başkanımız bize her zaman destek oldu. Okulumuza sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi