NAZİF HARUPÇU/AYŞE AKYÜZ

15 AK Partili 12 CHP’li 4 MHP üyesinin bulunduğu toplam 31 Belediye Meclis üyesinin katıldığı toplantıda üyeler tam not aldılar. CHP’li üyeler yalnızca plan ve bütçe, imar, hukuk, sosyal yardım komisyonlarında görev alırken, MHP’li dört üye komisyonlarda görev almayacaklarını belirtiler.

Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı olumlu konuşmayla Ödemiş’e birlikte çok şeyler kazandıracaklarını belirti. Komisyon üyeliklerinin tamamı oy birliğiyle geçmesi takdir topladı.

KIRMIZIÇİZGİLERİMİZ BUNDAN SONRA DA OLACAK

Badem yaptığı konuşmada, “İnşallah kentimize yararlı hizmet etmek hepimize nasip olur. Muhalefet partisindeki arkadaşlarımda dâhil olmak üzere bundan sonraki süreç içerisinde Ödemiş için gelecek nesiller güç birliği oy birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu kent için yapılabilecek her şeyi birlikte karar vereceğiz. Bu kenti dizayn ederken herkes elini belli oran taşı altına sokarak birlikte yönetimi paylaşacağız. Bu kenti yönetmekten ziyade birlikte yönetmek için buradayım. Ekibimizle grubumuzla yapabildiğimiz her yere kadar İzmir büyük şehir belediyesinde ya da iktidarla yapılabilecek her şeyi birlikte sonuca götürmek istiyoruz.2019 Mart’ında iyi anılacak bir Ödemiş bırakmayı Allah bize inşallah nasip eder. Bu çerçevede hiç bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Belediye başkanı olarak teknik olarak arkadaşlarımız Ödemiş için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklardır. Yeter ki art niyetli, siyasi olmasın. Hiç biri grubun hiç bir düşüncenin paralelinde iş yapamayacağız. Kırmızıçizgilerimiz her dönemde vardı, bundan sonrada olacak. Bu kırmızıçizgiler bu kentte asgari seviyede faydalı olmak için bir arada tutmak. Bunun için tüm siyasi parti gruplarının desteğine ihtiyaç var birlikte olursak başarırız. Birlikte olmazsak bir şekilde başarırız. Ama 2019 Martı’na geldiğimizde insanlar bizi yaptıklarımızla yargılayacaklar iyi yaptığımız çalışma için hakem sandıkta vatandaşımız olacak Onun için güçlerimizi birleştirirsek bu kent için yapacağımız işler var. Desteklerinizle başaracağımızı düşünüyorum hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi